FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman onder de indruk van Kamohelo Mokotjo

Kamohelo Mokotjo zal zondag in de basis beginnen wanneer Feyenoord in Limburg aantreed tegen VVV-Venlo. De middenvelder kreeg van trainer Ronald Koeman al elf invalbeurten tijdens de eerste seizoenshelft, maar verschijnt ditmaal aan de aftrap.

“Ik ben vaker enthousiast over hem geweest, maar toen heb ik het niet altijd teruggezien in de wedstrijden waarin hij meespeelde. Zondag krijgt hij een nieuwe kans”, liet Koeman vrijdag weten tijdens de persconferentie.

“Hij stond op het tweede plan doordat het middenveld goed functioneerde. Mokotjo kan goed worden. Ik heb daar alle vertrouwen in, al zal de toekomst uit moeten wijzen hoe ver hij zal reiken”, besluit de keuzeheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *