FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ex-Feyenoorders maken indruk bij Excelsior

Excelsior-trainer John Lammers kijkt na de 3-0 overwinning op NAC Breda van gisteravond positief naar de komende tweede seizoenshelft. Onder andere Bart Schenkeveld, oud-Feyenoorder, blonk gisteravond uit voor de Rotterdamse ploeg.

Ook Jordy van Deelen afkomstig uit de jeugd van Feyenoord, maakt gisteravond succesvol z’n debuut achterin bij Excelsior.

Na afloop van de wedstrijd sprak coach Lammers z’n lof uit over Schenkeveld met de woorden: “Schenkeveld wordt een belangrijke speler voor ons als hij fit blijft.” Ook over van Deelen was hij tevreden, die op de linkerflank een solide duel speelde.

Schenkelveld moest voortijd het veld verlaten, hij werd in de 67e minuut gewisseld. Van Deelen mocht de hele wedstrijd blijven staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *