FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins meldt zich bij Glasgow Rangers

Luigi Bruins is op proef bij Glasgow Rangers, de middenvelder hoopt op een contract bij de Schotse club. Na een mislukt avontuur bij Red Bull Salzburg wil hij daar de draad weer oppakken.

“Ik heb meteen Michael Mols, met wie ik bij Feyenoord in het team zat, gebeld”, zegt Bruins in gesprek met De Telegraaf. “Michael was hier een grote speler en heeft prachtige tijden meegemaakt als spits van Rangers. Hij vertelde me dat dit een prachtige club is en dat ik de kans moet grijpen.”

Maandag stond Bruins al op het trainingsveld van Glasgow Rangers. Er waren tijden dat er met Bert Konterman, Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst, Arthur Numan en Michael Mols meerdere Nederlanders op het veld stonden, dat was nu niet het geval. “Ik was nu de enige Nederlander. Ik begrijp ook wel dat de tijden hier zijn veranderd. Dat geldt voor het hele Schotse voetbal. Maar Schotland en Engeland blijven echte voetballanden. Hier is meer sfeer dan in Oostenrijk, waar ik vorig jaar was.”

De transfervrije middenvelder speelde in Nederland meer dan honderd duels voor Feyenoord, vorig jaar kreeg hij in de zomer echter geen nieuw contract. “Ik hoop hier de draad weer op te pakken. Er zijn nog een of twee spelers op proef hier, maar niet voor dezelfde positie als ik.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *