FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel in gesprek met assistenten van Ronald Koeman

Trainer Ronald Koeman verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord met één seizoen. Daarbij gaf hij aan graag door te willen met zijn huidige assistenten. Technisch directeur Martin van Geel heeft de gesprekken inmiddels opgepakt.

Dat bevestigde Van Geel tegenover RTV Rijnmond. Jean-Paul van Gastel heeft nog een doorlopend contract in Rotterdam. Patrick Lodewijks en Giovanni van Bronckhorst beschikken beiden over een aflopend contract. Koeman wil ook met die twee graag door, waarna Van Geel besloot de gesprekken snel op te pakken.

Daarnaast lopen er geruchten over het vastleggen van sc Heerenveen-verdediger Daryl Janmaat. Daar wilde Van Geel echter niet over kwijt, zo meldt RTV Rijnmond. De rechtsachter heeft een aflopend contract in Friesland en is komende zomer daardoor transfervrij op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *