FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord stelt grens aan gastvrijheid bij de club

Als buitenlandse scout even lekker op Varkenoord kijken naar de grootste talenten van Feyenoord? Even stiekem de jeugdopleiding van de Rotterdammers onder de loep nemen om er bij je eigen club je voordeel mee te doen? Dat is vanaf nu afgelopen.

De club wil de deuren sluiten voor grote buitenlandse clubs die op zoek zijn naar kennis en informatie over de Feyenoord Academy. Dit meldt De Telegraaf. Feyenoord staat in Europa inmiddels zo goed bekend, dat andere clubs dagenlang willen meekijken – en dat ook doen – naar de manier waarop de Rotterdammers hun talenten voortbrengen.

“Het is een vorm van erkenning”, zegt hoofd opleidingen Stanley Brard in de krant. “We staan in het buitenland in de picture. Dat hoor je, dat lees je en dat zie je. Maar diezelfde buitenlandse clubs azen ook op onze talenten. Daar moeten we alert op zijn en dus komt er nu een grens aan onze gastvrijheid.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *