FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Stanley Brard weigert aanbiedingen uit het buitenland

Voor Stanley Brard, hoofd opleidingen bij Feyenoord, was buitenlandse interesse, maar hij heeft er niet over gepeinsd om bij Feyenoord te vertrekken. Zijn contract bij Feyenoord is voor onbepaalde tijd verlengd.

„Omdat ik alle steun krijg van de directie van Feyenoord. Er zijn strakke lijnen. Wat we willen uitvoeren in de opleiding, is mogelijk. Er is intensief contact. Daarnaast is de rode draad nu doorgetrokken naar het eerste elftal. Het is goed voor Feyenoord dat met Jean-Paul van Gastel een trainer uit de Academy is doorgeschoven naar het eerste team.” aldus Brard die de jeugdopleiding van Feyenoord internationale faam heeft gegeven.

Volgens Brard kan Feyenoord in de toekomst nog betere spelers produceren. „Dat is ook de drijfveer. Zulke goede spelers afleveren én behouden dat we weer prijzen gaan halen met onze eigen talenten.”

De club haalt met Ruud Vormer, John Goossens en Daryl Janmaat wel drie spelers van buitenaf erbij. Brard: „Ervaring in een jonge ploeg is ook belangrijk. Toen ik speelde, haalde Feyenoord Cruijff, Nielsen en Gullit. Die maakten het verschil. Ik hoop dat de club ook alleen spelers haalt, die het verschil maken. Het mooiste blijft de doorbraak van eigen spelers, zoals Jordy Clasie. Sommigen twijfelden aan hem in de jeugd, nu zie je hoe goed hij wordt. Zo’n doorbraak is mooier dan een kampioenschap met een jeugdelftal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *