FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jan Vertonghen gaat alleen voor de winst tegen Feyenoord

Jan Vertonghen gaat zondag tijdens het duel met Feyenoord alleen maar voor de winst. Voor minder zal de verdedigende Belg het niet doen. “Als we willen meedoen (om de titel, red.), moeten we deze gewoon winnen. Een gelijkspel, daar teken ik niet voor.”

“Ik heb er superveel zin in. Het is als Ajax zijnde één van de mooiste wedstrijden van het seizoen en iedereen hier kijkt ernaar uit”, aldus Vertonghen in gesprek met de NOS. De mandekker beseft dat Feyenoord in tegenstelling tot de voorgaande jaren erop vooruit is gegaan.

“Wij waren de laatste jaren favoriet, maar Feyenoord is wel dichter naar ons toegegroeid. Door de vele blessures zijn wij er niet sterker op geworden”, verwijst Vertonghen naar blessures van spelers als Nicolai Boilesen en Kolbeinn Sigthórsson.

Supporters van Ajax eisen een overwinning van hun ploeg. “Iedereen bij ons weet wat er verwacht wordt. Dat is soms nog slordig want als één iemand zijn taken niet uitvoert, valt ons hele systeem van samen aanvallen en verdedigen uit elkaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *