FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ron Vlaar denkt nu al over het komende EK

Ron Vlaar is momenteel nog volop bezig met Feyenoord in de Eredivisie. De aanvoerder van de club uit Rotterdam-Zuid vertelde echter aan Voetbal International dat hij stiekem al hoopt op een plek in de selectie van Oranje voor het EK van komende zomer in Polen en Oekraïne.

“Ik hang er al een paar jaar tegenaan”, vertelde Vlaar over zijn kansen bij het Nederlands elftal. “Dan wel, daarna niet, maar een vaste waarde in de selectie ben ik nooit geworden. Het is wel mijn ambitie. Het EK zit echt in mijn hoofd. Het is me veel waard om daarbij te kunnen zijn.”

Vlaar bezet met Feyenoord de zesde plaats in de Eredivisie en kan tot dusver terugkijken op een redelijk goed seizoen met de Stadionclub. “Het heeft niet veel zin om ver vooruit te kijken, want zo goed zijn we nog niet. Als je kijkt naar de gemiddelde leeftijd, is dat ook zo gek nog niet. Je mag blij zijn met waar we nu staan, maar niet tevreden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *