FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti blijft dit seizoen bij Feyenoord

John Guidetti verruilt Feyenoord deze maand niet voor een andere club. De Zweedse spits voor de Rotterdammers, die zondag met drie treffers een groot aandeel had in de zege op Ajax, kon Feyenoord de rug toekeren, maar blijft in Rotterdam.

Bij Feyenoord ging men al uit van een langer verblijf van de Manchester City-huurling, maar na zondag is een transfer van Guidetti uitgesloten. “John maakt het seizoen af bij ons”, zegt technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad.

“Natuurlijk hopen wij hem ook volgend jaar nog in Rotterdam te houden, maar die beslissing valt pas over een paar maanden. Deze jongen wordt beter en beter”, meent Van Geel. Guidetti scoorde dit seizoen al veertien keer in dertien competitiewedstrijden.

Technisch directeur Brian Marwood en zijn rechterhand Patrick Vieira van Manchester City waren zondag te gast in De Kuip. “Ik ben blij met het bezoek, ik kan ze vertellen dat ik bij een geweldige club speel”, aldus Guidetti. “Dat hebben ze nu ook zelf kunnen zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *