FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti treiterde Christian Eriksen

John Guidetti was zondagmiddag met drie doelpunten voor een zeer groot deel verantwoordelijk voor de 4-2 overwinning van Feyenoord op Ajax. Ruim twintig minuten voor tijd ontstond er een opstootje omdat Christian Eriksen te lang wachtte met het uitspelen van de bal na een charge op Jordy Clasie.

Eriksen kreeg een beuk van Guyon Fernandez en in het opstootje kreeg Guidetti een duw van Eriksen. “Ik zei tegen Eriksen dat hij gelijk had, maar dat hij me niet moest duwen”, vertelt de van Manchester City gehuurde aanvaller aan Metro. “Ik word dan kwaad.”

Toen Guidetti in de slotfase zijn derde van de middag maakte en de 4-2-eindstand bepaalde, kon hij het niet laten om Eriksen te sarren. “Zie je wat er nu gebeurt als je me kwaad maakt?”, riep Guidetti hem toe bij het teruglopen richting middenlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *