FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Daryl Janmaat verkies buitenland boven Feyenoord

Feyenoord had goede hoop om de selectie voor volgend seizoen te versterken met Daryl Janmaat. Alleen volgens Der Kicker gaat dit niet door en kiest de 22-jarige rechtsback voor een buitenlands avontuur. Bayer Leverkusen wil Janmaat graag naar het Ruhrgebied halen.

De rechtsback van SC Heerenveen is transfervrij en hier hoopte de Rotterdammers van te kunnen profiteren. Eerder haalde de club van trainer Ronald Koeman al John Goossens en Ruud Vormer transfervrij binnen voor volgend seizoen. De kans dat Janmaat aansluit in dit rijtje is een stuk kleiner geworden met de interesse van Bayer Leverkussen.

Janmaat heeft een vaste basisplaats bij SC Heerenveen en is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Friezen. Hij is destijds overgenomen van ADO Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *