FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti beslist pas na het seizoen over toekomst

John Guidetti beslist pas na dit seizoen waar hij volgend seizoen speelt. Dat zegt de door Manchester City aan Feyenoord verhuurde spits in het nieuwe NUsport-magazine.

“Er kan nog zó veel gebeuren. Misschien komt mijn droomclub wel voorbij, misschien speel ik me straks in de kijker op het EK… Tot die tijd beslis ik niks.”

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord gaf al aan de negentienjarige Guidettti na dit seizoen dolgraag nog een jaar van Manchester City te willen huren. “Of hij zichzelf daarmee valse hoop geeft? Waarom zou ik dat zeggen over Feyenoord? Dat zou van de gekke zijn”, reageert de spits.

“De club Feyenoord is tienduizend keer groter dan de speler John Guidetti! En ik heb het hier fantastisch naar mijn zijn. Toch kan ik niet zeggen dat ik wil blijven, want wie weet wat voor clubs me straks ook willen hebben… Maar één ding is zeker: Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *