FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luc Castaignos weigert transfer naar Candreva

Luc Castaignos wil in de tweede seizoenshelft blijven vechten voor zijn kansen bij Internazionale. De club uit Milaan probeerde Antonio Candreva weg te halen bij Cesena, maar deze transfer gaat definitief niet door. De reden daarvan is dat Castaignos weigerde om de omgekeerde weg te bewandelen. Inter was bereid om de aanvaller te verhuren, maar Castaignos zag dit niet zitten.

De negentienjarige Nederlander maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Inter en maakte tot dusver een doelpunt in vier competitieduels. Om de komst van Candreva mogelijk te maken, was Inter bereid om Castaignos voor een halfjaar te verhuren aan Cesena, de nummer negentien van de Serie A. “Maar omdat Castaignos dit weigerde ging de deal niet door”, zegt Federico Pastorello, zaakwaarnemer van Candreva, tegen Sky Italia.

Inter-manager Claudio Ranieri is nog druk op zoek naar versterkingen voor zijn middenveld en de 24-jarige Candreva, een tweevoudig Italiaans international, stond bovenaan het verlanglijstje. Italiaanse media suggereren nu dat Inter opnieuw wil proberen om Juraj Kucka over te nemen van Genoa en bovendien blijft Fredy Guarin van FC Porto in beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *