FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

´Robin van Persie wordt zomeraankoop van FC Barcelona´

FC Barcelona heeft interesse in Robin van Persie meldt The Mirror. De sterspeler van Arsenal moet de grote zomeraankoop worden van de Catalanen. Het contract van de 28-jarige Rotterdammer loopt in 2013 af, waardoor Barcelona waarschijnlijk geen gigantisch bedrag aan The Gunners gaat betalen.

Arsène Wenger begrijpt dat clubs op zijn sterspeler azen. “Als je alleen al naar zijn cijfers kijkt, naar het aantal wedstrijden dat hij gespeeld heeft en hoe vaak hij daarin gescoord heeft, weet je dat hij geweldig is. Hij is van absolute top, topklasse. Dat is wat hij is: een wereldklasse speler. Je hebt nationale klasse, internationale klasse en wereldklasse en Robin is wereldklasse.”

“Ik houd van spelers die ook buiten het eigen stadion scoren, want dat bewijst de echte kwaliteit, lef en de absolute wil om te winnen. Robin heeft het allemaal”, aldus de Franse oefenmeester over de Oranje-international.

Arsenal zal Van Persie zeker een nieuw contractvoorstel doen alleen of de The Flying Dutchman hierop in zal gaan is vooralsnog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *