FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Janmaat wil met Feyenoord om de titel gaan spelen’

Feyenoord heeft er met Daryl Janmaat een ambitieuze speler bij. De rechtsback die komende zomer transfervrij overkomt van SC Heerenveen, hoopt met de Rotterdammers om de prijzen te kunnen spelen.’Als je de selectie voor volgend seizoen bekijkt, hebben we een leuk elftal met veel potentie’, zegt Janmaat tegen RTV Rijnmond. ‘De weg omhoog is ingeslagen en ik wil daar graag deel van uitmaken.’

‘Ik hoop dat we over een paar jaar of misschien al volgend jaar om het kampioenschap mee kunnen spelen. Dat is toch waar een club als Feyenoord met zo’n publiek en zo’n groot stadion thuishoort’, aldus de 22-jarige verdediger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *