FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins: ‘De mensen weten de helft niet’

Luigi Bruins is nog altijd op zoek naar een nieuwe club. De middenvelder is door zijn transfervrije status niet afhankelijk van het ‘transferwindow’. Wel hoopt hij snel zijn krabbel te zetten bij een nieuwe club.

De middenvelder was afgelopen week op proef bij Glasgow Rangers, hield zijn conditie op peil bij Excelsior en zat om tafel met VVV-Venlo. “Het is nu zaak dat ik een goede keuze maak”, zegt Bruins, die werd afgetest door de Rangers, in het Algemeen Dagblad.

Bruins tekende afgelopen jaar bij Red Bull Salzburg. Die club liet hem in december weer vertrekken. “Toen ik transfervrij vertrok bij Feyenoord, had ik verwacht makkelijker een club te vinden. Er was veel interesse uit Oekraïne, Polen en Rusland, maar dat zag ik in eerste instantie niet zitten. Nu denk ik er iets anders over.”

“Ik ben pas 25 jaar, denk dat ik nog kan laten zien dat ik veel in mijn mars heb. Ik zoek een club met een trainer die mij vertrouwen geeft. En het is onzin dat ik qua salaris nog te hoog in de boom zit. Die verhalen slaan nergens op. Maar in de voetballerij komt veel onzin naar buiten”, aldus Bruins.

“Toen Gertjan Verbeek bij Feyenoord weg moest, riepen de supporters ‘de spelers willen niet trainen en ze willen de krachttraining niet doen’. Om die reden gaat een trainer echt niet weg hoor. Het was vooral de manier waarop hij met mensen omging. Er is zoveel voorgevallen, de mensen weten de helft niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *