FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti krijgt hoog bezoek uit Zweden

John Guidetti kreeg vrijdag hoog bezoek vanuit Zweden. De spits van Feyenoord gingen lunchen met de ambassadeur van Zweden. Ook in Zweden is hij niet onopgemerkt gebleven. Zo meldde de ambassadeur dat ze blij zijn met Guidetti, omdat hun land zo ook positief in het nieuws komt.

De 19-jarige Feyenoorder is zo dus niet alleen een visitekaartje voor Feyenoord, maar ook voor Zweden. De supportersvereniging van Feyenoord (FSV) gaat shirts laten drukken van de populaire spits. “Is it a bird? Is it a plane? No, it is Super Guidetti”, zal op de shirts komen te staan met een afbeelding erbij.

Guidetti kent een zeer productief seizoen bij Feyenoord. In dertien wedstrijden maakte hij maar liefst veertien doelpunten, een gemiddelde van 1,08 doelpunten per wedstrijd. De negentienjarige spits is gehuurd van Manchester City. De kans dat Feyenoord Guidetti nog een seizoen kan behouden lijkt klein, maar technisch directeur Martin van Geel doet er alles aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *