FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman wil algehele aflasting van de eredivisie

Ronald Koeman vindt dat de KNVB vanwege de belangen van het publiek tot een algehele afgelasting zou moeten overgaan. De Feyenoord-trainer zei dit tijdens het wekelijkse perspraatje in de Kuip in voorbereiding op het duel tegen NEC in Nijmegen van zondag.

Koeman doelt onder andere op de verkeersveiligheid die in gevaar komt wanneer supporters vanuit alle hoeken naar het stadion moeten reizen.

Voor het duel van zondag met NEC heeft Koeman weinig problemen. “Eigenlijk is iedereen fit voor de wedstrijd,” aldus de trainer, die een lastig duel verwacht in Nijmegen. “Je ziet dat ze nu met vertrouwen spelen. Ze hebben een redelijk vast elftal na de winterstop met een aantal goede voetballers. Het wordt een moeilijke wedstrijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *