FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti maakt indruk op Bram Nuytinck’

Bram Nuytinck is geïmponeerd door het spel van John Guidetti. De verdediger van NEC stond zondag tegenover de spits van Feyenoord. De Zweed scoorde niet. “Maar toch is ‘ie dan belangrijk met twee assists”, zei Nuytinck. De Nijmegenaren verloren met 0-2.

“Het is een hele slimme spits. Vandaag (zondag, red.) scoort hij zelf inderdaad niet, maar toch is hij belangrijk. Dat doet hij gewoon goed”, zei de aanvoerder van Jong Oranje, die besefte dat het bij NEC niet geweldig liep. “Het stond niet zoals het normaal hoort te staan. Dat ligt ook voor een deel aan de kwaliteit van Feyenoord hoor. Als je ziet met wat voor spelers ze voor de dag kunnen komen. Guidetti is een goede speler, Bakkal loopt heel slim tussen de ruimtes… Zelf kwamen er niet goed door. Misschien is het net dat beetje scherpte waardoor we niet in de wedstrijd kwamen.”

Van de koude weersomstandigheden had Nuytinck minder last dan van Guidetti. “Het hoort erbij. Het veld lag er bovendien aardig bij. Ik vond het lekker dat de wedstrijd doorging, want we hadden vooraf alle vertrouwen. We waren in de competitie met een goede reeks bezig en ondanks de nederlaag bij PSV gingen we ook daar met een goed gevoel weg. Op een of andere manier lukt het dan toch niet echt. Ik weet niet wat het was, misschien komt het door de zware week die we gehad hebben, maar in de eindfase ontbrak het een beetje aan de scherpte.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *