FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

El Ahmadi twijfelt over toekomst bij Feyenoord

Karim El Ahmadi weet nog niet of hij bij Feyenoord blijft. De middenvelder van de ploeg uit Rotterdam heeft nog een contract tot 2013, maar weet nog niet of hij de verbintenis wil verlengen of dat hij een avontuur in het buitenland wil aangaan.

De Marokkaan laat alles op zich af komen. “Eigenlijk heb ik nog niet met Feyenoord over mijn toekomst gesproken. Ik heb het goed naar mijn zin en ik zou best bij Feyenoord willen blijven”, vertelde hij in De Telegraaf.

De 27-jarige voetballer zou ook nog graag naar het buitenland willen vertrekken. “Aan de andere kant is het ook mooi om als voetballer eens ergens anders te kijken”, aldus de twijfelende nummer 6 van de Rotterdammers.

Hij is onder Ronald Koeman uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Kuip, alleen zijn salaris drukt op de begroting. De van FC Twente overgekomen voetballer is één van de grootverdieners in de havenstad. Als Feyenoord er niet slaagt om zijn contract te verlengen, is een andere optie om hem te verkopen zodat ze iets terugkrijgen van de vijf miljoen euro die hij heeft gekost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *