FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Beenhakker: ‘Blij met prestaties van Feyenoord’

Oud-Feyenoord-trainer Leo Beenhakker is blij dat het goed gaat met de Rotterdamse grootmacht. Don Leo vertrok vorig seizoen als technisch directeur bij de Stadionclub. Hij sprak over een weinig respectvolle behandeling.

“Feyenoord isFeyenoord”, begon hij zondagavond in het programma Studio Voetbal. “Ik kijk op dit moment heel blij en opgewektnaarFeyenoord. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt wat die club voor mij betekent en ben ontzettend blij dat het nu goed gaat.”

“Natuurlijk heb ik een vervelende situatie gehad rond mijn vertrek. Vooral een respectloze situatie van twee of drie mensenuit de directie en raad van commissarissen. MaarFeyenoord is veel groter. Het is een geweldige club met een geweldige achterban. Met een aantal mensen die daar nu nog werken of spelen heb ik een fantastische tijd gehad.”

Beenhakker spreekt vol lof over Ronald Koeman, de huidige trainer vanFeyenoord. “Ik heb twee jaar lang met Koeman mogen werken bij Ajax. Niets meer dan respect. Hij doet het fantastisch met die gasten. Nogmaals: ik ben alleen maar blij en positief dat het weer goed gaat”, aldus de geboren Rotterdammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *