FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wijkt uit naar Woudesteijn

Het winterse weer heeft een ingrijpend gevolg voor het trainingsschema van Feyenoord. De Rotterdammers werken donderdag pas voor het eerst weer een oefensessie op het veld af. De ploeg van trainer Ronald Koeman zal daarvoor uitwijken naar het kunstgrasveld van stadsgenoot Excelsior.

Feyenoord is genoodzaakt om zijn heil op Woudestein te zoeken, aangezien er op trainingscomplex Varkenoord geen veldverwarming ligt. Die situatie bestaat al een paar jaar. “Dat is zo ontstaan door de financiële situatie van de club”, deelt technisch directeur Martin van Geel mee aan Voetbal International. “Mijn mening is dat dit niet kan. Iedere club heeft wel veldverwarming of kan een tent over het veld zetten, of zelfs allebei. Feyenoord niet en dat is zorgwekkend.”

Maandagochtend en woensdagpchtend werkt de Feyenoord-selectie een binnentraining af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *