FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luc Castaignos maakt zich niet druk

Vier competitiewedstrijden speelde Luc Castaignos dit seizoen pas in de hoofdmacht van Internazionale, maar de jeugdinternational maakt zich niet druk. De oud-Feyenoord weet dat hij geduld moet hebben en dat de concurrentie bij zijn werkgever moordend is.

De jeugdinternational had tijdens de winterstop de keuze om verhuurd te worden aan Cesena, maar desalniettemin besloot hij Inter trouw te blijven. ,,Ik wilde graag blijven en de club heeft me niet gepusht. Ze boden me een optie, maar ik wil hier in mezelf investeren”, zegt de aanvaller in gesprek met NUSport.

,,Natuurlijk wil ik graag spelen. Dat doe ik niet veel, maar ik heb mezelf ten doel gesteld dit seizoen te investeren in mezelf en geen hoge doelen na te jagen. Gewoon leren. De trainingen zijn op een heel hoog niveau, je staat tegen wereldtoppers. Ik denk dat je daar als jonge jongen beter van wordt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *