FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Ploegen komen met poep in de broek naar de Kuip’

In de nieuwe uitgave van Voetbal International kijkt Ronald Koeman vooruit naar de komende periode. Vier van de komende vijf competitieduels worden in de Kuip afgewerkt. ‘Ik zeg niet dat het makkelijk zal gaan, maar thuis moeten we sowieso alles winnen. Dan zullen we over een maand wel zien hoe we ervoor staan. We leven als groep van wedstrijd naar wedstrijd. Zondag komt Vitesse op bezoek. Ik ben benieuwd hoe we ons daartegen zullen wapenen. Vitesse en ook RKC Waalwijk zijn geen teams die vol op de aanval komen spelen, zeker Vitesse niet dat zich heel verdedigend opstelt. Aan ons de taak om daar een antwoord op te vinden, maar ik denk dat we ons ook in dat opzicht hebben ontwikkeld.’

‘Laten we eerlijk zijn: de prestaties van Feyenoord blijven niet onopgemerkt. Clubs die vorig jaar naar De Kuip kwamen met het idee dat er iets te winnen viel, zullen nu met een heel ander gevoel hiernaartoe komen. Die verandering hebben we met z’n allen bewerkstelligd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *