FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Real Madrid hengelt naar diensten van Robin van Persie

Als het aan Real Madrid-coach José Mourinho ligt, zal Arsenal-aanvoerder Robin van Persie volgend seizoen in het koninklijk wit spelen. De Portugese trainer is zeer gecharmeerd van de aanvaller en hengelt volgens de Spaanse krant Marca naast zijn diensten.

Het contract van Van Persie loopt aan het eind van volgend seizoen af. Real Madrid zal proberen om zich in de aankomende transferperiode te versterken met de Nederlander. De huidige topscorer van de Premier League is een gewenste versterking voor de ploeg van Mourinho. De coach vergelijkt hem met krachtige spitsen als Diego Milito en Didier Drogba. Met de eerstgenoemde werkte hij samen bij Internazionale en met de Ivoriaan bij Chelsea.

Verder meldt het doorgaans goed geïnformeerde Marca dat de Argentijnse spits Gonzalo Higuaín mogelijk vertrekt bij Real. Mourinho geeft de voorkeur aan Karim Benzema, waardoor de international op een zijspoor is beland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *