FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ricky van Haaren dichtbij rentree voor Feyenoord

Het lijkt de goede kant op te gaan met de blessure van Ricky van Haaren. De middenvelder van Feyenoord liep in januari een kwetsuur op aan de enkel. De afgelopen weken trainde de speler al individueel. Donderdagochtend sloot hij zich aan bij de groepstraining. Dat meldt de club op haar digitale thuis.

Een terugkeer tijdens het duel met Vitesse van aanstaande zondag lijkt echter uitgesloten. Ook op Kaj Ramsteijn en Darley Ramon Torres, beter bekend als Darley, kan trainer Ronald Koeman geen beroep doen. Beiden spelers zijn geblesseerd.

Van Haaren werd in 2005 opgenomen in de jeugdopleiding van De Stadionclub. Voorheen kwam hij uit voor de jeugdelftallen van partner Excelsior. Hij debuteerde in mei 2010 tijdens het thuisduel met sc Heerenveen. Het contract van Ricks loopt nog tot medio 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *