FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel gaat in gesprek met Lodewijks en Van Bronckhorst

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, gaat spoedig om de tafel met de twee assistenten van hoofdtrainer Ronald Koeman, Patrick Lodewijks en Giovanni van Bronckhorst. Dat maakte de beleidsbepaler bekend tegen RTV Rijnmond.

Lodewijks is momenteel keeperstrainer van de Rotterdammers en beschikt over een aflopend contract. Van Bronckhorst is assistent-trainer van Koeman en beschikt overeens over een aflopende verbintenis. Koeman gaf bij zijn eigen contractverlenging aan graag met dit duo door te willen. Van Geel gaat binnenkort om de tafel met zowel Van Bronckhorst als Lodewijks.

Koeman verlengde eerder zijn contract met één jaar en is daardoor ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Feyenoord. Jean-Paul van Gastel, ook een assistent van Koeman, heeft nog een doorlopend contract bij de huidige nummer vijf van de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *