FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bayern Munchen toont interesse in John Guidetti

John Guidetti is niet alleen bij Feyenoord zeer geliefd, maar ook heel voetbalminnend Europa kijkt naar de topschutter van de Rotterdammers. De kans is groot dat de 19-jarige spits na dit seizoen voor een grote club zal gaan spelen.

Guidetti is gehuurd van Manchester City, maar diverse Europese topclubs zijn geïnteresseerd in hem. Afgelopen zondag bekeek een delegatie van Bayern München hem. De Duitse club overweegt om komende week al een bod bij Manchester City neer te leggen.

Bij City heeft de Zweed nog een doorlopend contract en er is nog niet duidelijk wat de koploper van de Engelse Premier League met hem wilt. Guidetti maakte in de wedstrijd tegen Vitesse weer een hattrick. Dat is al zijn derde hattrick op rij in een thuiswedstrijd voor Feyenoord. De aanvaller wist tot nu toe tot zeventien doelpunten te komen in vijftien wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *