FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Martins Indi: ‘Ik wil een topverdediger worden’

Bruno Martins Indi is sinds een paar weken basisspeler bij Feyenoord. De verdediger krijgt de voorkeur boven de herstelde Stefan de Vrij. Martins Indi voelt het vertrouwen van de technische staf.

Tegen Vitesse (3-1) was de verdediger een van de uitblinkers aan Feyenoord-zijde. “De overwinning was zwaarbevochten voor ons”, zei hij op de clubsite. “We hadden moeite met het bespelen van het systeem van Vitesse, maar ik denk dat we maar weinig kansen hebben weggeven. Daar kunnen we tevreden over zijn.”

Dat Martins Indi een basisplek heeft, tovert een lach op zijn gezicht. “Ik ben blij met het vertrouwen dat ik krijg van de hele technische staf en de rest van het team. Ik ken mijn kwaliteiten. Mijn basistaak is om te verdedigen en dat probeer ik elke wedstrijd zo goed mogelijk te doen.”

Vorige week nam trainer Ronald Koeman Martins Indi als voorbeeld voor de hele groep. “Bruno wil elke dag beter worden en traint daar ook naar”, vertelde Koeman. Martins Indi knikt instemmend. “Ik wil een topverdediger worden. Dit is mijn tweede jaar bij de selectie en ik wil alles uit de kan halen. Die instelling heb ik altijd gehad als voetballer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *