FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Daryl Janmaat zet handtekening onder driejarig contract

Daryl Janmaat, speler van sc Heerenveen, heeft dinsdagmiddag in De Kuip zijn handtekening gezet onder een contract bij Feyenoord. Dat contract bindt hem tot 2015 aan de club uit Rotterdam. Vanaf volgend seizoen zal de rechtervleugelverdediger de kleuren van Feyenoord verdedigen. Eerder was al bekend dat hij zijn carrière bij de Stadionclub zal vervolgen.

“De overeenkomst met Feyenoord was er natuurlijk al, maar om dan echt je contract te tekenen hier in het stadion is heel speciaal. Ik kijk er naar uit om hier te gaan spelen”, zei Janmaat op de clubwebsite van Feyenoord. Ook Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is blij.

“Binnen de club zijn we er allemaal heel positief over dat Daryl ons komt versterken. Hij past bij Feyenoord, gezien zijn instelling en manier van spelen. Hopelijk gaat Daryl een fantastische bijdrage leveren om Feyenoord terug te brengen naar waar we thuishoren.” Janmaat speelde eerder al in de jeugd van de Rotterdamse grootmacht, maar werd te licht bevonden.

“Ik speelde toen hier in de F-jes en Ronald Koeman (trainer van Feyenoord, red.) was speler van het eerste elftal. Als kleine jongen vond ik het natuurlijk leuk om de handtekeningen van die spelers te verzamelen. Koeman zal het zich waarschijnlijk niet meer herinneren dat hij mij toen een handtekening heeft gegeven. Het is best bijzonder dat we elkaar volgend seizoen weer gaan tegenkomen”, aldus de oud-speler van ADO Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *