FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti wil iets terug doen voor Afrika

John Guidetti wordt op handen gedragen in Rotterdam-Zuid. De 19-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al zeventien doelpunten (!) in vijftien competitieduels.

De Zweedse huurling van Manchester City heeft een groot deel van zijn jeugd doorgebracht in Afrika. Guidetti is nog altijd zeer begaan met de mensen die daar leven. “Ik probeer daar scholen op te zetten en een academie. Hopelijk kunnen Feyenoord en andere grote Europese clubs een scout sturen. Het is mijn droom en die van mijn familie om iets terug te doen voor Afrika. Als we geen voetballers van ze kunnen maken, dan geven we ze ‘n opleiding”, laat de publiekslieveling tegenover de NOS zijn gevoelens zien voor de inwoners van Afrika.

In de media dook recentelijk het bericht op dat Guidetti na het huidige seizoen per se terug wil naar Manchester City. De aanvaller zelf ontkent dit. “Het heeft geen zin om te zeggen wat ik zou willen. Als Manchester City me terug wil, dan willen ze me terug. Dus daarover speculeren heeft absoluut geen zin. Ik wil me gewoon richten op dit jaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *