FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil verder met Cabral en Leerdam

Feyenoord is druk bezig om de contracten met diverse spelers te verlengen. De Rotterdamse club hoopt ook de in 2013 aflopende contracten van Jerson Cabral en Kevin Leerdam open te breken en te verlengen. Dit weet RTV Rijnmond te melden.

Eerder legde Feyenoord ook al Jordy Clasie, Kamohelo Mokotjo en Bruno Martins Indi voor een langere periode vast. Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, laat weten dat er ook gesprekken met Cabral en Leerdam worden gevoerd.

Van Geel vertelde ook dat het tweetal open staat voor een langere periode bij Feyenoord, die tevreden zijn over Cabral en Leerdam. Miguel Nelom staat ook tot medio 2013 onder contract in De Kuip, maar de club uit de Eredivisie kan op elke moment een optie in zijn contract lichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *