FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel gaat praten met Van Bronckhorst

Volgende week zal de technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel, gaan praten met Giovanni van Bronckhorst. Laatstgenoemde is momenteel actief bij de Rotterdammers als assistent-trainer. Feyenoord wil graag het contract van de voormalig voetballer verlengen.

Onlangs verlengde de Stadionclub het contract met keeperstrainer Patrick Lodewijks. Zijn verbintenis werd met twee jaar verlengd. De andere assistent van trainer Ronald Koeman, Jean-Paul van Gastel, is in het bezit van een doorlopend contract.

“Wij zijn zeer tevreden over Giovanni”, zei Van Geel maandagavond tegen Voetbal International. “We gaan snel met elkaar zitten en dan hoop ik dat we tot een akkoord kunnen komen.” Van Bronckhorst is vanaf dit seizoen actief als assistent in De Kuip. In de zomer van 2010 maakte de Rotterdammer een einde aan zijn profcarrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *