FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti moet nog een jaar bij Feyenoord blijven’

Feyenoord-legende Ove Kindvall is het volkomen eens met de selectie van John Guidetti. De aanvaller is door bondscoach Erik Hamrèn opgeroepen voor de interland tegen Kroatië.

“Hij heeft het zo goed gedaan bij Feyenoord, hij hoort in de selectie vind ik”, zegt Kindvall in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik bedoel, achttien goals in zeventien wedstrijden, dat is erg goed. Hij heeft zelfvertrouwen, weet dat hij het kan. En negentien jaar pas hè, heel goed.”

“Guidetti gelooft in zichzelf, heeft zoveel vertrouwen”, vervolgt Kindvall. “Hij is wat dat betreft een beetje een kleine Zlatan Ibrahimovic. Het is belangrijk dat hij bij de Zweedse selectie zit. Misschien kan hij wel mee naar het EK, al denk ik dat hij nog niet klaar is om in de startopstelling te beginnen.”

Kindvall adviseert zijn landgenoot om nog een jaar in de Eredivisie te blijven spelen. “Hij moet het rustig aan doen. Nog een jaar in Nederland zou goed voor hem zijn, maar de grote clubs zitten achter hem aan. Uiteindelijk beslist Manchester City.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *