FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Clasie blijft voorlopig nog bij Feyenoord

Feyenoord-middenvelder Jordy Clasie zal niet zo snel naar het buitenland vertrekken. Dit maakte de spelverdeler van de Rotterdammers dinsdag in Rotterdam bekend tijdens een interview met Veronica Magazine. Clasie maakte afgelopen zomer de overstap van Excelsior naar Rotterdam-Zuid.

“Voorlopig blijf ik nog bij Feyenoord, want je moet niet te vroeg naar het buitenland gaan”, begon Clasie. “Hier voel ik me op mijn gemak en bij zo’n club in Engeland of Spanje krijg je als jonge speler natuurlijk weinig minuten om écht beter te worden. Er zijn toch al heel veel voorbeelden van jongens die het probeerden, maar van wie je nooit meer iets hoorde. Uiteindelijk droom ik ook van de Engelse of Spaanse competitie, maar dat kan dus nog even duren.”

Het had niet veel gescheeld of de Haarlemmer was uit de jeugdopleiding van Feyenoord vertrokken. Een paar jeugdtrainers zagen de 1.69 meter lange voetballer namelijk niet zitten vanwege zijn lengte. “Ik was niet zo’n jongen die elke week uitblonk. Ik heb er hard voor moeten werken om lang bij Feyenoord te mogen blijven. Vanaf de C1 kwam ik regelmatig op de bank terecht. Henk van Stee wilde dat ik wegging, maar Stanley Brard zag het meer in me zitten”, besloot Clasie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *