FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Clasie traint nog steeds apart van de groep

Het is nog onzeker of Feyenoord tegen PSV kan beschikken over Jordy Clasie. De middenvelder sloot nog steeds niet aan bij de groepstraining en hield zich voornamelijk bezig met fysiotherapeut Marcel Cas.

In de wedstrijd tegen Vitesse liep Clasie een blessure aan zijn lies op. Daardoor ontbrak hij afgelopen weekeinde al tegen RKC Waalwijk (1-1). Er staat ook nog steeds een groot vraagteken achter zijn naam voor het duel met PSV, die aankomende zondag plaatsvindt.

Feyenoord moet het naar alle waarschijnlijkheid stellen zonder Sekou Cissé. De aanvaller raakte vorig week geblesseerd aan zijn enkel en was woensdag niet op het veld te bewonderen. Trainer Ronald Koeman moet het sowieso stellen zonder John Guidetti en Kelvin Leerdam, die beide geschorst zijn voor het duel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *