FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

VVV hoopt nog steeds op Luigi Bruins

De komst van Luigi Bruins (24) naar VVV-Venlo komt langzaam dichterbij. Trainer Ton Lokhoff brak meteen na zijn komst naar de club, eind december, een lans voor de middenvelder. De twee werkten eerder succesvol samen bij Excelsior.

Bruins, clubloos sinds zijn vertrek bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg twee maanden geleden, werd onlangs afgetest bij Glasgow Rangers. Nu gaat hij waarschijnlijk meetrainen bij VVV.

‘Het initiatief kwam van zijn kant’, reageert Lokhoff. ‘Luigi zit nu even moeilijk, natuurlijk. Hij had een heel mooie carrière voor zich, maar die is wat anders gelopen dan gepland. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik van hem gecharmeerd ben. Ik wil graag zien hoe hij ervoor staat, dus wat mij betreft begint hij zo snel mogelijk met meetrainen.’

Volgens Lokhoff zal de club na het weekeinde, als algemeen directeur Hans Soentjens terug is van vakantie, bekijken of er geld is om Bruins eventueel aan te trekken. Volgens directeur voetbalzaken Mario Captein zou ook een verkoop van spits Michael Uchebo nog voor meer financiële armslag kunnen zorgen.

De zaakwaarnemer van de Nigeriaan schermt met interesse vanuit Rusland, waar de transfermarkt nog tot en met donderdag geopend is. ‘Ik hoor ook het één en ander zingen en sluimeren, maar concreet is er nog steeds niks’, vertelde Captein eerder over de belangstelling voor de Nigeriaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *