FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘AC Milan houdt John Guidetti in de gaten’

Feyenoord-speler John Guidetti, die dit seizoen gehuurd wordt van Manchester City, heeft te maken met de interesse van AC Milan. De Italiaanse grootmacht zal de aanvaller nauwlettend in de gaten houden, aangezien de Milanezen op zoek zijn naar aanvallende versterkingen zijn aankomende zomer.

Volgens de hoofdscout van de Rossoneri staat Guidetti op het lijstje van Milan. “Guidetti is een goede speler, het is mogelijk dat we hem volgen. Er wordt veel over hem gesproken. We kijken naar versterking deze zomer en doen dat in verschillende competities”, aldus de scout tegenover Expressen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola aast daarnaast ook op de diensten van de Zweed. Raiola zou graag de nieuwe zaakwaarnemer willen worden van Guidetti dan wel er voor willen zorgen dat de spits via hem, als tussenpersoon, naar een grote Europese club vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *