FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Arsenal doet Van Persie een uniek salarisvoorstel’

Arsenal is bereid ver te gaan om Robin van Persie langer te behouden. De Gunners verhogen volgens diverse Engelse tabloids het salarisplafond om de aanvoerder, die nog tot 2013 vastligt, een extreem goed contractvoorstel te kunnen doen.

Van Persie twijfelt of hij zijn contract bij Arsenal wil verlengen. De topscorer van de Premier League zit goed in zijn vel bij de Londense club, maar haakt met zijn ploeg elk jaar af om de hoofdprijzen. Om die reden vertrokken Cesc Fabregas en Samir Nasri aan het begin van dit seizoen al.

Arsenal wil Van Persie absoluut niet kwijt. De Oranje-international, die in de belangstelling zou staan van Real Madrid en Manchester City, kan naar verluidt 175.000 euro per week gaan verdienen en een tekenpremie van een kleine zes miljoen euro, verdeeld over 260 weken, innen. Hij zou daarmee in één klap de best betaalde speler ooit worden van Arsenal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *