FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

De Vrij: ‘Wij gaan PSV weer eens verslaan

Stefan de Vrij kijkt met veel vertrouwen uit naar de komende topper in de Eredivisie tussen PSV en Feyenoord. De verdediger van de Rotterdamse club is van mening dat zijn ploeg in staat moet zijn de concurrent te verslaan.

“Ik verwacht dat we PSV weer gaan verslaan natuurlijk. Deze wedstrijd is heel belangrijk voor ons om bovenin mee te blijven doen. We hebben er alle vertrouwen in”, aldus de verdediger tegenover Feyenoord TV.

Het voorgaande seizoen ging Feyenoord met 10-0 onderuit in Eindhoven. Vervolgens won de Rotterdamse ploeg twee keer in het eigen stadion van PSV. “De wedstrijd van vorig seizoen is nog heel vers, dat is nu anderhalf jaar geleden en dat vergeet je niet snel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *