FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti gaat spelen voor Zweden’

De kans is groot dat John Guidetti deze week international wordt voor Zweden. Als dit zo is zal de speler van Feyenoord zijn debuut maken in de oefeninterland tegen Kroatië.

In ruim zes maanden tijd is de naam John Guidetti van onbekend naar bekend omgeslagen. De twintigjarige Zweed heeft inmiddels 18 competitiedoelpunten voor zijn huidige club Feyenoord gemaakt en werd geselecteerd voor het Zweedse elftal dat aankomende woensdag tegen Kroatië een oefenduel zal spelen.

De kans is zeer aanwezig dat Erik Hamrén, bondcoach van Zweden, hem deze wedstrijd zal laten meespelen. Het zou zelfs kunnen dat John Guidetti bij de aftrap al aanwezig is binnen de lijnen. Hamrén verklapte vandaag: ‘Ik denk dat hij het, aangezien zijn prestaties bij zijn club, wel verdiend’.

Het lijkt er op dat Guidetti met zijn debuut voor Zweden tegen Kroatië een aanvallerskoppel zal vormen met superster Zlatan Ibrahimovic. Deze huidige spits van AC Milan kwam afgelopen weekend, evenals John Guidetti, niet in actie vanwege een schorsing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *