FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel baalt van gedrag van Guyon Fernandez

Technisch directeur Martin van Geel heeft direct ingegrepen nadat Feyenoord-aanvaller Guyon Fernandez tegen PSV (3-2 verlies) dom in de fout ging. De vervanger van John Guidetti deelde in het beladen duel een kopstoot uit aan PSV-verdediger Marcelo. De bestuurder van de Rotterdammers heeft de spits nu hulp aangeboden.

De KNVB is inmiddels een vooronderzoek gestart naar de vermeende kopstoot. Mocht het tot een schorsing komen dan kan die wel eens vervelend uitpakken. Eerder dit seizoen sloeg de aanvaller NEC-verdediger Rens van Eijden al en kreeg daarvoor een forse straf.

Van Feyenoord kreeg de aanvaller reeds een geldboete opgelegd. “Er was sprake van onprofessioneel gedrag van Guyon in deze wedstrijd”, vertelde de td aan het Algemeen Dagblad. “Dit gedrag moet in de toekomst absoluut voorkomen worden. Daar gaan wij hem ook bij helpen.”

“We hadden met tien spelers kunnen staan. Of het echt een kopstoot was, is iets anders. Een kopduw, daar leek het op. Guyon en zijn zaakwaarnemer waren het eens met de boete. Of deze boete een schuldbekentenis is? We wachten af wat de KNVB gaat doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *