FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Persie: ‘Ik ben een echte Gunner’

Robin van Persie en zijn contract tot 2013 bij Arsenal blijft het gesprek van de dag in Engeland. De aanvaller van Arsenal zal moeten gaan kiezen tussen contractverlenging bij zijn huidige club, of in de zomer vertrekken naar een andere club. Van Persie zegt zelf dat hij nog geen beslissing wil nemen en aan het eind van het seizoen met trainer en voorzitter rond de tafel zal gaan zitten om dit alles te bespreken.

Op dit moment wil Robin van Persie zich helemaal richten op voetbal en nog niet praten over de toekomst. ‘Ik ben een echte Gunner. Ik hou van die club en dat is geen geheim’, zegt van Persie. Ondanks dat hij met Arsenal pas twee prijzen pakte wil hij pas in mei gaan praten over hoe nu verder.

Dat Arsenal al een tijdje geen prijzen in de wacht heeft gesleept ontgaat de fans ook niet. Arsenal heeft een rijke historie en daarom wordt er veel van de club verwacht. De prijzen die Robin van Persie met ‘zijn’ Arsenal in de wacht heeft gesleept zijn de Community Shield in 2004 en de FA Cup in 2005.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *