FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord vijf wedstrijden zonder Guyon Fernandez

Feyenoord-aanvaller Guyon Fernandez is de komende vijf wedstrijden niet inzetbaar voor de club. De spits ging woensdag akkoord met een schorsing van vijf wedstrijden nadat hij een kopstoot uitdeelde in het duel met PSV.

De spits van de Rotterdammers hoorde voor zijn actie een straf van vijf wedstrijden eisen. De aanklager van de KNVB liet weten dat rekening is gehouden met de strafkaart van de Feyenoorder. Eerder dit seizoen ging Fernandez in het thuisduel met NEC Nijmegen over de schreef. Toen sloeg hij tegenstander Rens van Eijden.

Zondag was in Eindhoven Marcelo slachtoffer van een actie van Fernandez, die een kopstoot uitdeelde tijdens de topper. Arbiter Liesveld nam het incident niet waar, de tv-camera’s deden dat wel. Fernandez zelf is zich van geen kwaad bewust. “Ik wilde me lostrekken en we gingen met onze gezichten tegen elkaar”, verklaarde hij.

Woensdag laat de bond weten dat Fernandez de straf geaccepteerd heeft. Eerder legde Feyenoord de aanvaller al een boete op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *