FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman hoopt op fitte terugkerende Guidetti

Voor John Guidetti moet woensdagavond een mooie avond worden. De spits maakte naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut voor het nationale team van Zweden. Feyenoord-trainer Ronald Koeman zal met angst toekijken of het goed gaat.

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat de jongeling zijn lies of heup zwaar geblesseerd zou hebben, in Zagreb moest Guidetti naar het ziekenhuis. Het was even schrikken voor Koeman, maar uiteindelijk kwam het goed. “Uit de scan bleek dat het meeviel en dat hij misschien toch een deel van de wedstrijd kan meemaken”, aldus de oefenmeester tegenover De Telegraaf.

De vraag is of het spelen tegen Kroatië uiteindelijk gevolgen heeft voor de toekomst, dat zal later echter pas blijken. Koeman kan voorlopig alleen hopen. “Onze dokter heeft contact met de bondsarts van de Zweedse nationale ploeg. Dus er is goed en verstandig overleg. Ik hoop dat John fit terugkeert bij Feyenoord. We hebben hem hard nodig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *