FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Manchester City wil Guidetti volgend seizoen terug

De uitstekende ontwikkeling van John Guidetti is Manchester City niet ontgaan. De Zweed wordt op dit moment door de Engelsen verhuurt. Volgense diverse Engelse media denkt de club er hard over na om de jongeling komend seizoen aan de selectie toe te voegen.

‘Er is een toekomst voor John bij City. Die jongen heeft veel potentie. Daarom hebben we hem ook een nieuw contract gegeven’, liet assistent-coach David Platt weten aan Manchester Evening News. ‘We waren altijd al van plan hem een periode te verhuren. Als spelers verhuurd worden, weet je niet hoe ze daar mee omgaan of wat er gaat gebeuren.’

‘We kunnen nu al stellen dat de verhuur aan Feyenoord een succesvolle keuze was, hij doet het daar voortreffelijk’, vervolgt de rechterhand van hoofdcoach Roberto Mancini. ‘Hij vestigt volop de aandacht op zich vanwege de doelpunten die hij maakt.’

De ontwikkeling van de Zweed wordt scherp in de gaten gehouden. ‘We hebben continu contact met John. Hoofd voetbalontwikkeling Patrick Vieira is regelmatig gaan kijken en ook anderen. Zo’n zeventig tot tachtig procent van zijn wedstrijden met Feyenoord zijn door mensen van ons bekeken.’

Feyenoord wil Guidetti nog een jaar aan zich binden. Maar op een antwoord daarop zal de club tot na de voorbereiding moeten wachten. De huidige coach Mancini wil Guidetti in ieder geval tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij Manchester City wil mee laten draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *