FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Psychologische hulp voor Guyon Fernandez’

Feyenoord heeft Guyon Fernandez psychologische hulp aangeboden. De aanvaller ging zondag tegen PSV voor de tweede keer de fout in dit seizoen. Nadat hij eerder NEC-speler Rens van Eijden sloeg, gaf de spits nu aan kopstoot aan PSV’er Marcelo.

Sportpsycholoog Paul van Zwam gaat Fernandez helpen. “Guyon verdient begeleiding”, aldus Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord. “Nee, ook ik heb als technisch directeur nog niet eerder meegemaakt dat een speler elf duels schorsing kreeg in één seizoen.”

Voor het slaan van Van Eijden kreeg Fernandez zes duels schorsing, voor het incident van afgelopen zondag moet hij vijf wedstrijden vanaf de tribune toekijken. Bovendien gaf de Stadionclub hem een forse geldboete. “Maar nu is het ook zaak om deze jongen te helpen”, liet Van Geel weten. “Guyon staat open voor deze hulp. Hij kan zelf ook niet verklaren waarom het af en toe mis gaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *