FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

El Ahmadi keert met blessure terug uit Marokko

Feyenoorder Karim El Ahmadi is woensdag tijdens de training van Marokko geblesseerd geraakt. Dit meldde Feyenoord-watcher Edward van Cuilenborg op zijn Twitter. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig El Ahmadi geblesseerd is.

Het ziet er naar uit dat het niet te ernstig is. De middenvelder kwam niet in actie voor Marokko, dat woensdag een oefeninterland tegen Burkina Faso speelde. Deze wonnen ze met 2-0. Ook zat El Ahmadi niet op de bank, omdat bondscoach Eric Gerets geen risico wilde nemen.

De 27-jarige voetballer zal donderdag weer terugkeren bij Feyenoord en daar zal men verder bekijken hoe ernstig de blessure is. De wedstrijd van komende zondag die Feyenoord tegen FC Groningen speelt zal naar alle waarschijnlijkheid niet in gevaar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *