FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Martins Indi doet vaak Balotelli na op de training

Bruno Martins Indi is niet alleen tijdens wedstrijden een van de smaakmakers bij Feyenoord. De centrale verdediger, die een basisplek heeft afgedwongen in de ploeg van trainer Ronald Koeman, zorgt ook voor sfeer op de training.

Martins Indi doet vaak de flamboyante Mario Balotelli na. “Hij is een voorbeeld op een ander vlak: hij maakt me aan het lachen”, zegt Martins Indi tegen Voetbal International. “Ik vind lachen belangrijk. In de groep zorg ik vaak voor de vrolijke noot. Vragen de jongens weer of ik Balotelli wil nadoen. Doe ik net alsof ik een trainingshesje niet over mijn hoofd krijg.”

Naast de aanvaller van Manchester City heeft Martins Indi op voetbalgebied Patrice Evra van Manchester United en Eric Abidal van FC Barcelona als voorbeelden, zo laat hij weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *