FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti heeft geen last meer van heup

John Guidetti heeft geen last meer van zijn heup. Dat liet hij weten tegenover de Zweedse media. De Zweed raakte een dag voor de oefeninterland licht geblesseerd op de training. Hij schoot in de grond en verdraaide zo zijn knie en kreeg last van zijn lies.

“Het voelt goed. Ik heb geen last meer van mijn heup”, aldus Guidetti. De 19-jarige Feyenoorder maakte woensdag zijn debuut voor het nationale elftal van Zweden. Na de rust mocht hij oud-Feyenoorder Johan Elmander vervangen. Na amper twee minuten in het veld te hebben gestaan leverde hij al een assist af waardoor Sebastian Larsson een doelpunt kon maken.

Guidetti zei ook: “Vooraf heb ik er met Ronald Koeman over gesproken en met de arts en er was geen belemmering om te spelen. Het was mooi. Dit debuut zal ik de rest van mijn leven niet vergeten.” Guidetti mag zondag weer in actie komen, nadat hij één wedstrijd aan de kant moest zitten wegens een schorsing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *